Bodydynamic blog:

Tevreden klant aan het woord.

Ik kom reeds meer dan 10 jaar bewegen bij Chantal van Bodydynamic en ben nog steeds super tevreden! bij mijn start heb ik ook voedingsadviezen gekregen en ben ik verschillende kilo’s kwijt geraakt. Nu ga nog wekelijks mijn oefeningen gaan doen om mijn figuur te behouden, mijn gewicht heb ik nog steeds onder controle. Indien nog kan ik nog steeds ten rade bij Chantal voor tipjes voor tijdens de vakantie of bij een gepland etentje.

De begeleiding is super Chantal is een super enthousiaste coach die ons motiveert bij een dipje.

Sabine

Logo Body Dynamic Kortrijk

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij bodydynamic persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je onze diensten te kunnen aanbieden.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@bodydynamic.eu of op het nummer +32 56 21 32 00.