Ons aanbod

Bodydynamic vormt met de onderdelen die we aanbieden eigenlijk een compleet gezondheidscentrum.
Zoek je een goede fysieke en mentale gezondheid? Ontdek ons aanbod!

Voedingsadvies

Bij bodydynamic ben je niet op dieet.

Hierbij steunt bodydynamic op het principe: natuurlijke gezondheid. Dus geen pillen of spuitjes ook geen hongerdieet met jojo-effect tot gevolg, maar een blijvend resultaat op medisch verantwoorde wijze wordt voedingsadvies door gediplomeerde voedingsconsulenten versterkt.

Je gewenste gewicht bereiken op een evenwichtige en veilige manier, dat kan. Samen met de voedingsconsulente werk je aan je eigen programma, op basis van een gezonde eetgewoonte, aangepast aan je persoonlijk levensritme. Je gewenste gewicht bereiken op een evenwichtige en veilige manier is onze leuze.

Het is veeleer een manier van leven: een levensstijl waarbij het niet alleen gaat om wat je eet, maar ook om lichaamsbeweging en je leven aanpassen om je algehele (lichamelijke, geestelijke en emotionele) gezondheid te verbeteren!

bodydynamic voedingsadvies
bodydynamic zuiveren van het lichaam

Je lichaam zuiveren: waarom?

Het is belangrijk op regelmatige tijdstippen het lichaam te ontdoen van zijn afvalstoffen en toxische balasten. Ons lichaam ervaart de ontgifting als een natuurlijke zuivering die bijdraagt tot een goede gezondheid en een goede weerstand.

Via onze voeding nemen we dagelijks een teveel aan vetten,suikers en eiwitten op en raakt ons lichaam uit balans, door een zuiveringskuur gaan we ons lichaam terug in balans brengen.

Je lichaam zuiveren: hoe?

Gedurende 2 à 3 maanden een goede zuivering zal een goed en langdurig effect hebben.

Bij bodydynamic werken wij daarvoor samen met verschillende firma’s die correcte producten leveren. Deze natuurlijke producten gaan u ook helpen om na de zuivering gemakkelijker op gewicht te blijven.

Het is altijd belangrijke om de lever te gaan ondersteunen bij je afvalproject. De lever zuivert in twee fases, het is belangrijk om de juist volgorde te respecteren met ondersteuning van de juist voeding of voedingssupplementen.

bodydynamic zuiveren van het lichaam

De SlimCab

Een infrarood warmtecabine.

Hier sport je actief in een door therapeutische IR straler verwarme cabine.

Dit sporten zorgt niet alleen voor een fysieke verbetering en mentale gezondheid (oververmoeidheid & stress), maar geeft ook een blijvend resultaat en kan tot op heel hoge leeftijd worden volgehouden door het liggend oefenen.

Andere voordelen van de SlimCab zijn een verbeterde stofwisseling en verhoging van de reinigingsfuncties, een betere doorbloeding van het lichaam, een positief effect op een hoge bloeddruk, activering van de lymfedoorstroming door een vergrote spieractiviteit en een optimalisatie van het afweersysteem.

Door 2 x per week 30 minuten specifieke oefeningen uit te voeren in de warmtecabine kunnen we héél mooie resultaten behalen!

E-Fit

E-Fit MOVE:
Cardio EMS training

Dankzij het gemakkelijk gebruik, bevelen we de E.M.S. cardio workouts aan op een crosstrainer of stepper. Deze E-Fit cardio training is zeer populair door de korte trainingstijd en de efficiëntie van de training.

De tijd van een standaard cardio workout wordt verminderd tot één derde van de tijd.​​ Je werkt aan je levensstijl, figuur & conditie in slechts 2 x 20 min per week.

E-Fit SHAPE:
Passieve training

Een E-Fit Shape sessie activeert de vetverbranding, verstevigt de spieren, verbetert de bloedcirculatie, ver- mindert cellulite, afvalstoffen worden afgevoerd.

Bij deze methode ga je rustig liggen, dit is een Me-momentje, het pak doet het werk voor jou.

Volgende probleemzones worden aangepakt:

Cryolipolyse

Afslanken door vetbevriezing.

Cryolipolyse is een methode waarbij de vetcellen door een behandeling met kou worden aangepakt.

Bij Cryolipolyse worden de vetcellen namelijk door gecontroleerde koude gekoeld tot ze kristalliseren. Vervolgens voert het lichaam de vetcellen geleidelijk af via de natuurlijke weg.

Welke zones kan men behandelen?

New
bodydynamic kortrijk - sfeerbeeld

Vraag een proefsessie aan!

Begeleiding bij bodydynamic is steeds persoonlijk. Laten we eerst eens afspreken – dan kunnen we kijken welke van bovengenoemde behandelingen specifiek voor jou geschikt zijn.

Chantal Pintelon – zaakvoerder bodydynamic

Logo Body Dynamic Kortrijk

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij bodydynamic persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je onze diensten te kunnen aanbieden.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@bodydynamic.eu of op het nummer +32 56 21 32 00.