Bodydynamic blog:

Nieuwe IR cabine “COCON”

De COCON is een exclusieve afslankcabine met therapeutische infrarood aan de basis.

Dit soort cabines zijn gebaseerd op een oude, Zwitserse methode genaamd TFM (Thermo Fysiologische Methode). TFM slaat op bewegen en sporten in een verwarmde ruimte, met heel wat positieve effecten tot gevolg. Voeg hier therapeutische infraroodwarmte en Ionisatie (luchtreiniger) aan toe en je beweegt in een unieke cabine om je gezondheidsdromen waar te helpen maken.

ALLEEN BREEDSPECTRUM INFRAROOD

De COCON is uitgerust met breedspectrum infraroodtechnologie. Dit is de enige infraroodwarmte die zowel de lange-, midden- als korte golf bevat en dus de meeste positieve effecten heeft op het lichaam. Breedspectrum is dus niet alleen beter, maar ook aangenamer dan conventionele infraroodtechnologie.

Onze COCON is uitgerust mer 2 IR straffers die zowel afzonderlijk of samen kunnen gebruikt worden waardoor je in een uitstekende

Alles over infrarood …

Naast de aangename warmte heeft infrarood ook heel wat gezondheidsvoordelen. Spier- en gewrichtspijnen worden verzacht, de revalidatie wordt gestimuleerd, weerstand en immuniteit krijgen een welgekomen boost, …

Infrarood zorgt voor een aangenaam warme en comfortabele omgeving. De grootste troeven zijn echter de voordelen die het heeft op het lichaam.

Onze Cocon is uitgerust met twee IR-stralers die elk afzonderlijk of samen kunnen geactiveerd worden

Logo Body Dynamic Kortrijk

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij bodydynamic persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je onze diensten te kunnen aanbieden.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@bodydynamic.eu of op het nummer +32 56 21 32 00.