© body dynamic Kortrijk

Hierbij steunt bodydynamic op het principe: natuurlijke gezondheid. dus geen pillen of spuitjes. ook geen hongerdieet met jojo-effect tot gevolg, maar een blijvend resultaat. op medisch verantwoorde wijze wordt voedingsadvies door gediplomeerde voedingsconsulenten versterkt.
Je gewenste gewicht bereiken op een evenwichtige en veilige manier, dat kan. Samen met de voedingsconsulente werk je aan je eigen programma, op basis van een gezonde eetgewoonte, aangepast aan je persoonlijk levensritme.

Je gewenste gewicht bereiken op een evenwichtige en veilige manier is onze leuze.

Bij BODYDYNAMIC ben je niet op dieet.

Het is veeleer een manier van leven: een levensstijl waarbij het niet alleen gaat om wat je eet, maar ook om lichaamsbeweging en je leven aanpassen om je algehele (lichamelijke, geestelijke en emotionele) gezondheid te verbeteren!

Zuiveren van het lichaam

Waarom

Het is belangrijk op regelmatige tijdstippen het lichaam te ontdoen van zijn afvalstoffen en toxische balasten. Ons lichaam ervaart de ontgifting als een natuurlijke zuivering die bijdraagt tot een goede gezondheid en een goede weerstand.
Via onze voeding nemen we dagelijks een teveel aan vetten,suikers en eiwitten op en raakt ons lichaam uit balans, door een zuiveringskuur gaan we ons lichaam terug in balans brengen.

Hoe

Gedurende 2à3 maanden een goede zuivering zal een goed en langdurig effect hebben.
Bij Bodydynamic werken wij daarvoor samen met verschillende firma’s die correcte productenleveren.

Deze natuurlijke producten gaan u ook helpen om na de zuivering gemakkelijker op gewicht te blijven. Het is altijd belangrijke om de lever te gaan ondersteunen bij je afvalproject. De lever zuivert in 2 fases, het is belangrijk om de juist volgorde te respecteren met ondersteuning van de juist voeding of voedingssupplemeneten.

RESTART VOEDINGSPLAN

Restart is een manier van leven en eten die voor iedereen haalbaar is.

Restart is 100% natuurlijk, veilig en gezond en is gebaseerd op gezond echt eten. Geen pillen of shakes.

Het spreekwoord “men is wat men eet” illustreert duidelijk hoe belangrijk voeding voor ons is. Voedingsstoffen zijn nl. de bouwmaterialen voor ons lichaam. Ons lichaam bestaat uit wat wij eten. Net zoals slapen en ademhalen is eten en vooral water drinken de eerste levensbehoefte.

De juiste en goede voeding heeft ons de brandstof die we nodig hebben voor de directe energie voorziening en levert ook de nodige bouw- en beschermstoffen voor een gezond en vitaal lichaam.