© body dynamic Kortrijk

Bodysculptor: Wat is het?

Het eerst en vooral een afslankende techniek. De therapie combineert de efficiëntie van lage frequentiegolven met de weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie. De golven zijn absoluut onschadelijk voor de huid en het lichaam. De bodysculptor laat toe om op quasi selectieve manier vetmassa te verminderen.

De specifieke golflengte stimuleert ons natuurlijk vetverbrandingssysteem.

nieuwe behandeling: Prestige BodyWrap in combinatie met de Bodysculptor. Je zal de aromatische Prestige BodyWrap die enkel uit natuurlijke bestanddelen bestaat kunnen ervaren. De bestanddelen zijn gekend om hun afslankende, verstevigende en ontgiftende werking op het lichaam, waaronder kaneel en soja. De behandeling zal zorgen dat je in één uur tijd een strakkere huid en je cellulite zal verminderen.

Bodysculptor: voor welke lichaamszone?

Bodysculptor gaat zéér geericht werken op alle probleemzones en kan ook elke probleemzone gelijktijdig behandelen. Volgens persoonlijke behoefte gaan we werke op zowel

GELAAT – ARM – KNIE – KUIT – TAILLE – HEUPEN – DIJEN – ...

Bodysculptor: oplossing bij verslapte huid

Vanaf een bepaalde leeftijd gebint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar vorm …

Een kuur met de bodysculptor verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Een kuur biedt ook een duidelijke verbetering van de kwalitiet en de vorm van de huid en dt op het lichaam als ook van het gelaat, kin en nek.